Huisarts in opleiding

In onze praktijk worden artsen opgeleid tot huisarts. Dit betekent dat in het kader van de opleiding tot huisarts een volledig bevoegd arts bij ons een jaar achtereen meewerkt. 

Van maart tot augustus 2018 werkte Marleen van Vliet in onze praktijk als 1e jaars AIOS. Marleen is getrouwd en in verwachting van haar eerste kindje. Momenteel is zij met zwangerschapsverlof. Begin 2019 komt Marleen weer terug.

Marleen stelt zichzelf voor:
"Ik ben Marleen van Vliet. Eind 2012 ben ik afgestudeerd als arts en sindsdien werkzaam geweest binnen de gynaecologie en de spoedeisende hulp. In maart ben ik met veel enthousiasme gestart met de huisartsenopleiding. Ik ben getrouwd en in september verwachten wij ons eerste kindje. Sinds twee jaar woon ik met veel plezier samen met mijn man in Zeist. Ik heb een aangezichtsverlamming waardoor ik soms wat trek met mijn oog en een scheve mondhoek heb. Gelukkig heb ik hier zelf helemaal geen last van. Als u hier vragen over heeft mag u deze gerust stellen. Mijn opleiders zijn dokter van Grondelle en dokter Littooij. Ik heb ontzettend veel zin om onder hun begeleiding aan de slag te gaan in de praktijk. Wellicht tot ziens!"