Afspraak maken

Voor het maken van afspraken kunt u de praktijk bellen. Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. Op maandag en vrijdag is er een inloopspreekuur van 7:30 tot 7:45 uur. Dit inloopspreekuur is bedoeld voor korte hulpvragen. Het staat de huisarts vrij bij een ingewikkelder hulpvraag u door te verwijzen naar het afspraakspreekuur. Op donderdagavond is er een (afspraak) avondspreekuur van 17.00 tot 19.00 uur.

Voor eenvoudige vragen kunt u ook gebruik maken van het telefonisch spreekuur. Het telefonisch spreekuur is een terugbel spreekuur. U laat de assistente weten dat u een medische vraag heeft en u wordt door uw huisarts teruggebeld.U kunt ook vragen of u teruggebeld kan worden via het Contactformulier (voor 10.00 aangevraagd, dezelfde dag teruggebeld). Het telefonisch spreekuur is meestal tussen 11:00 en 12:00 uur.

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Meer tijd

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak dan kunnen we er rekening mee houden in onze agenda.

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.