Nieuws

vorige 10 nieuwsberichten

De eikenprocessierups is er weer


Op veel plaatsen in Nederland duikt de eikenprocessierups weer op. De brandharen van de eikenprocessierups kunnen klachten geven, zoals jeuk of irritatie van de huid of longen.
Lees verder »

Nieuwe keuzetabel diabetes type 2


Er is nu een keuzetabel voor mensen met diabetes die tabletten slikken in de maximale dosis. Bedoeld voor huisarts en patiënt om samen de verdere behandeling te bespreken. 
Lees verder »

Avondspreekuur gewijzigd


Met ingang van 18 januari 2018 zal het avondspreekuur voortaan plaatsvinden op donderdag van 17.00 tot 19.00 uur. (voorheen dinsdag) Voor dit spreekuur dient wel een afspraak te worden gemaakt.


Lees verder »

Nieuw telefoonnummer huisartsenpost Zeist


Vanaf 1 januari kunt u voor spoedzorg buiten kantooruren bellen met 088 130 96 10. Denkt u eraan dat u dit nummer aanpast in uw telefoon of adresboek? Dan heeft u het direct bij de hand wanneer u in de avond, het weekend of op feestdagen met spoed een huisarts nodig heeft. Het telefoonnummer staat ook op de website: www.primair-hap.nl
Lees verder »

Inloopspreekuur


Wegens te grote belangstelling voor het inloopspreekuur en de logistieke problemen die dat met zich meebrengt, zijn de tijden dat u binnen kunt komen lopen ingekort met 15 minuten.
Lees verder »

volgende 10 nieuwsberichten